TRIUŠIAMS DRAUDŽIAMA IR NUODINGA:
- Bulvės (lupenos, stiebai, lapai)
- Žalios pupelės
- Sūrūs užkandžiai
- Riešutai
- Šokoladas
- Rabarbaro lapai
- Ankštiniai (žirniai, pupelės)
- Kukurūzai
- Svogūnai (visos augalo dalys)
- Duona
- Javų dribsniai
- Avokadas
- Citrusinių vaisių žievė
- Sausainiai ir krekeriai
- Abrikosas
- Alavijas
- Begonija, akacija, rugiagėlė, gvazdikas, jazminas, hiacintas, lelijos, narcizas, saulutė, papartis, bijūnas, snieguolės, ieva, chrizantemos, našlaitės, tulpės.
- Dumbliai
- Garstyčia
- Durnaropė
- Grybai
- Figmedis
- Irisai
- Kaktusai
- Žydintis klevas, ąžuolo lapai, kaštonas, lauro medis
- Kanapės
- Česnakas (visos dalys)
- Vėdrynas
- Aguonos
- Pomidorų lapai
- Eukaliptas
- Rūgštynės
- Kiškio kopūstai
- Graikinių riešutų kevalas
- Vyšnių, slyvų, persikų, abrikosų šakos.